Warning: mysql_connect(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/konekcija.php on line 20

Warning: mysql_connect(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/konekcija.php on line 20

Warning: mysql_select_db(): No such file or directory in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/konekcija.php on line 42

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/konekcija.php on line 42
 CG/SR/BH jezik
istinomjer logo

Користење на новите технологии во промовирањето на транспарентноста на владите

CDT  Zašto ne?  Crta  Most 

Србија

Во Србија со мониторингот се опфатени Владата на Република Србија и 17-те министерства. По реконструкцијата на Владата во септември 2013, Министерството за финансии и стопанство е поделено на две министерства. Од истражувањето е изземено Министерството за стопанство, кое во периодот на истражувањето се уште немаше своја веб страница.

 

Владата на Република Србија оствари резултат од 41.51%, а деталните резултати по индикатори можете да ги видите ОВДЕ.

 


Warning: mysql_query(): No such file or directory in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/chart-stats/functions.php on line 399

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/chart-stats/functions.php on line 399

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/chart-stats/functions.php on line 400

 

Министерствата во Србија остварија просечен резултат од 39.80%.

 


Warning: mysql_query(): No such file or directory in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/chart-stats/rs/minStats.php on line 7

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/chart-stats/rs/minStats.php on line 7

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/chart-stats/rs/minStats.php on line 8

 

 

Изберете министерство за кое сакате да ги видите деталните резултати по индикатори.

 


Warning: mysql_query(): No such file or directory in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/srbija.php on line 110

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/webcdtmn/otvorenevlade.cdtmn.org/mk/srbija.php on line 110