CG/SR/BH jezik
istinomjer logo

Користење на новите технологии во промовирањето на транспарентноста на владите

CDT  Zašto ne?  Crta  Most 

Црна Гора

Во Црна Гора со мониторингот се опфатени Владата на Црна Гора и 16-те министерства. Владата на Црна Гора оствари резултат од 52.83%, а деталните резултати по индикатори можете да ги видите ОВДЕ.

 

 

Министерствата во Црна Гора остварија просечен резултат од 40,52.

 

 

 

Изберете министерство за кое сакате да ги видите деталните резултати по индикатори.